Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

”Va mai juca Târnovanu după gafa cu Universitatea Craiova?”. Patronul FCSB taie în carne vie la echipă şi nu ţine cont de MM Stoica: ”Dacă mai face una d-asta, apără Vlad!”

FCSB Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21026357/3/befunky-collage-2.jpg

Gigi Becali a vorbit după egalul cu Universitatea Craiova şi l-a atenţionat pe Târnovanu, jucător care a gafat în partida contra oltenilor. Eroarea sa i-a costat pe cei de la FCSB două puncte. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1. Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR. 

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Târnovanu a avut intervenţii bune în meci, dar a greşit la golul marcat de olteni. MM Stoica a fost întrebat, luni seara, dacă se pune problema ca tânărul jucător să fie scos din echipa FCSB-ului.

Managerul general de la FCSB a susţinut că Târnovanu va apăra în continuare, dar Gigi Becali a tras un semnal de alarmă. 

Patronul FCSB a părut că nu este dispus să îi ofere multe şanse titularului actual. Gigi Becali a afirmat că încă o gafă îl poate costa pe Ştefan Târnovanu postul de titular. 

”Aiurea! Dacă mai face una d-asta... apără Vlad! Erau cinci acolo. Şi Cristea sare cu capul în jos. Acum n-o să mai joace el. Dacă sari la cap, sari, mă, cu capul sus!”, a spus Gigi Becali.

Ce spunea MM Stoica

”Indubitabil (n.r - vina exclusiv a lui Târnovanu). Dar nu facem niciun proces de intenţie, la portar se vede şi o greşeală poate fi fatală. În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurenţiu Popescu. A avut o intervenţie excepţională la începutul meciului, la Coman, la Cordea. A avut treabă multă.

(n.r.: dacă îl va costa gafa pe Târnovanu) Nu cred că se pune problema. Nu poţi să stai să vânezi portarii. După aia nu ar mai avea niciun portar siguranţa că apără”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele