Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Unde sunteţi, băi? Duceţi-vă pe câmp”. Reacţia lui Gigi Becali, după ce FCSB a fost susţinută de peste 42.000 de fani cu CFR Cluj

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21125106/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-13.jpg

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului SuperLigii României. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul, în urma confruntării cu ardelenii, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Atmosfera de pe Arena Naţională a fost fabuloasă. Cei de la FCSB au fost susţinuţi de peste 42.000 de fani. Gigi Becali nu a ratat ocazia de a-i ”înţepa” pe rivalii de la CSA Steaua, care sunt departe de asemenea audienţe la meciurile de pe teren propriu.

”Eu am dat 40 de milioane, au semnat generali, miniştri. Asta e tâmpenie, nebunia lumii!

Ce au semnat miniştrii şi generalii nu contează, o sucim noi. Băi, tu ai ceva la cap? Unde sunteţi, băi? Duceţi-vă pe câmp, atunci, şi luaţi tot! Petromul înapoi, industria României înapoi.

Hai, afară, toţi străinii! Facem apoi alte evaluări şi facem alte privatizări, că nu ne convin alea! Toate înapoi! Ce faceţi, mă, voi? Aia s-a făcut aşa, gata!"
a explicat Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele