Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Un jucător de la Preston, acuzat că a muşcat un fotbalist al echipei Blackburn

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 23:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21746286/1/pres.png

Atacantul echipei Preston North End, Milutin Osmajic, a fost acuzat că l-a muşcat de gât pe fundaşul formaţiei Blackburn Rovers, Owen Beck, în timpul meciului de duminică din liga a doua engleză, a anunţat joi Federaţia de Fotbal din Anglia (FA), potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc când jucătorii s-au ciocnit după ce fundaşul Beck, împrumutat de la Liverpool, a fost eliminat pentru că l-a lovit cu piciorul pe Duane Holmes de la Preston în finalul remizei fără goluri.

Incidentul a dus la o confruntare între cele două părţi, iar Osmajic a fost văzut apropiindu-se de gâtul lui Beck, jucătorul de 25 de ani primind apoi un cartonaş galben.

"Se presupune că atacantul a comis un act de comportament violent prin muşcarea unui adversar aproximativ în minutul 87", a precizat FA într-un comunicat.

Osmajic are timp până luni să răspundă la acuzaţie.

În 2013, FA l-a suspendat pe Luis Suarez pentru 10 meciuri după ce atacantul echipei Liverpool l-a muşcat pe fundaşul formaţiei Chelsea, Branislav Ivanovic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri