Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Infern pe Arena Naţională! MM Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut pentru duelul cu RFS

FCSB Publicat ieri, 18:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21746034/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-5.jpg

 

 

FCSB va primi vizita letonilor de la RFS, astăzi, de la ora 22:00, într-un duel ce marchează debutul campioanei en-titre în faza ligii din Europa League. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Golurile şi fazele importante ale partidei din a doua competiţie europeană vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Se anunţă infern pe Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut

Meciul din această seară reprezintă primul pe care FCSB îl joacă pe Arena Naţională, după ce în această vară au avut loc mai multe concerte pe cel mai mare stadion al ţării.

Campioana României şi-a disputat meciurile de pe teren propriu din acest sezon, atât în Superliga, cât şi în cupele europene, pe stadionul „Steaua”, doar meciul cu UTA l-a jucat pe „Arcul de Triumf”. 

După calificarea în această fază a competiţiei, FCSB a pus în vânzare pachete de bilete pentru toate meciurile de acasă, iar MM Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut pentru duelul cu RFS chiar cu câteva ore înainte de debutul în noul format al Europa League.

„S-au vândut pachete. Dar 23.000.Pentru azi, la ora 17 se sărise de 30.000”, a transmis MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Vlad Chiricheş va fi folosit titular în defensiva FCSB-ului

Staff-ul campioanei României a luat o decizie neaşteptată înaintea meciului cu RFS, din această seară. Trecut pe linie moartă în ultimul timp, Vlad Chiricheş va fi titular la debutul celor de la FCSB în faza principală din Europa League.

În această dimineaţă a fost stabilită de către staff echipa de start a FCSB-ului pentru debutul în Europa League. Se pare că s-au luat trei decizii interesante, iar una dintre ele este de-a dreptul surrpinzătoare.

Conform Fanatik, Vlad Chiricheş va face cuplu cu Joyskim Dawa în centrul apărării. Veteranul a evoluat doar 64 de minute în ultimele opt meciuri disputate de FCSB în toate competiţiile, iar astăzi va avea şansa de a îşi recâştiga locul în echipa de start

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele