Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Un fost patron din Liga 1 l-a numit pe Gigi Becali antrenor emerit: ”A ajuns la stadiul în care să facă echipa în toată splendoarea!”

FCSB Publicat pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21028094/1/steaua-bucuresti-valerenga-fc-cupa-uefa-29-09-2005.jpg

Adrian Porumboiu, fostul patron de la Vaslui a vorbit despre Gigi Becali şi a oferit mai multe declaraţii amuzante. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

După meci, Becali a oferit mai multe reacţii. Patronul a recunoscut în repetate rânduri că se bagă peste antrenori, dictează schimbări şi chiar solicită o anumită formaţie pe care vrea ca echipa lui să o joace. 

Becali a recunoscut că Răzvan Oaidă nu a mai intrat, deoarece a fost nemulţumit de modul în care a evoluat după ce a intrat în partida cu oltenii. 

Mai mult decât atât, Becali l-a atenţionat şi pe Ştefan Târnovanu, care a comis o gafă cu Universitatea Craiova, iar locul lui ar putea să fie luat de Andrei Vlad. 

După aceste declaraţii, Porumboiu l-a numit pe Gigi Becali antrenor emerit. Fostul patron de la Vaslui a oferit mai multe declaraţii amuzante la adresa omului cu banii de la FCSB. 

”N-am pregătirea necesară să mă bag peste un antrenor emerit. Eu nu prea mă pricep (n.r. râde). Crezi că, dacă îi spune cineva lui Gigi ce să facă, face?

El a ajuns la stadiul în care să facă echipa în toată splendoarea. E treaba lui! Târnovanu i-a scos de foarte multe ori din situaţii dificile. E un portar bun, a apărat foarte în multe meciuri. În multe jocuri te-a scos, acum a greşit şi el…”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit AS.ro.

Ce a spus Becali despre Oaidă

”Dacă-l bagi pe Oaidă, îi spui 'stai, mă, acolo'... d-aia îl bagi. El se duce prin careu, de bezmetic. N-o să mai intre! El e băiat bun, am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înţelegi, stai, mă, acolo! 

El nu ştiu ce caută pe acolo. Nu mai poţi să construieşti! Rezultatul se ţine tot cu jucători valoroşi, care ţin de minge. Trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele