Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Un fost fundaş al Stelei ”a sărit la gâtul” lui Mihai Stoica după ce Strizu şi-a dat demisia: ”La cum îl ştiu eu pe Leo, se ducea să îl bată pe MM!”

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041304/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Antrenorul echipei FCSB, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul de către bucureşteni, că va demisiona din funcţia deţinută la gruparea din Berceni.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

Mai mult decât atât, Leo Strizu a susţinut că ar fi fost ”săpat” de o persoană din interiorul clubului. 

După ce şi-a anunţat demisia, în fotbalul românesc au apărut mai multe reacţii, iar Valeriu Răchită susţine că acea persoană ar fi Leo Strizu. Fostul fundaş al Stelei consideră că antrenorul cu licenţă PRO nu a fost tratat corespunzător. 

”La cum îl ştiu eu pe Leo, se ducea să îl bată pe MM!”

”Pe mine m-a luat prin surprindere numirea lui, am vorbit cu el. Ştiam unde se duce şi ce este acolo, dar nu credeam că se poate ajunge atât de jos din punct de vedere al comportamentului faţă de Leo Strizu, un fotbalist important al României.

Un băiat extraordinar, pe care eu l-am prins la Steaua în 2003-2005. Cum să-l umileşti în halul ăsta? Nu e primul antrenor peste care se bagă MM. Mai sunt antrenori care au spus că aveau un ghimpe în coastă, că aveau probleme din punct de vedere al relaţionării cu patronul clubului.

Poate antrenorii revin la meseria pe care au îmbrăţişat-o. Nu poţi să te duci ca sclavete, să stai în faţa unei tablete şi să faci ce îţi apare pe tabletă. Dacă aş fi în locul lor (n.r. – antrenorii de la FCSB), nu m-aş mai uita în oglindă dimineaţa. Cum să mă duc la un loc de muncă şi să nu am niciun cuvânt de spus, să fiu umilit?

Să nu îl laşi pe Strizu să intre pe terenul de antrenament? Să nu îl iei în cantonament? Pe antrenor! Ce e asta? Până la urmă, Strizu este un nume. Este acolo de 20 de ani. E un om prea bun pentru ce se întâmplă acolo.

La cum îl ştiu eu pe Leo, se ducea să îl bată pe MM. Sigur! Din respect pentru Teia şi Gigi, nu a sărit calul. Leo era băiat de oraş, şi smardoi, şi fotbalist, şi de toate. La ce umilinţă a fost supus… câteodată nu mai rezişti”, a spus Valeriu Răchită, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele