Ultima oră
Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht
„A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO „A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO
„Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV „Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV
FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK
Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul
Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers

Ultima oră! Adrian Mutu, la un gigant din Superligă? Dezvăluirea antrenorului: ”Da, este adevărat!”

Superliga Publicat pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21462042/1/profimedia-0798050105.jpg

Adrian Mutu s-a despărţit de echipa Neftchi Baku, iar acum se poate întoarce în SuperLiga României. ”Briliantul” poate reveni în fotbalul românesc şi a recunoscut că CFR este echipa pe care ar dori să o antrenze. 

CFR Cluj poate fi următoarea echipă din cariera lui Adrian Mutu, care a mai trecut, prin România pe la FC U Craiova sau Rapid. De altfel, de la formaţia din Giuleşti a şi plecat pentru a semna cu Neftchi Baku, la începutul stagiunii 2023-2024.

Adrian Mutu ar fi avut o ofertă din SuperLiga. Conform presei din România, el ar fi fost dorit de Marian Copilu la Petrolul, care nu a avut un final de an prea bun. Astfel, dacă mutarea se va materializa, Mutu îi va lua locul lui Florin Pârvu. 

Totuşi, Superliga este aproape de revenire, iar Adrian Mutu este tot liber de contract. Mutu a recunoscut că ar fi tentat de o semna cu CFR, dacă postul de antrenor s-ar elibera. Fostul mare internaţional a mai fost dorit în trecut de Neluţu Varga şi chiar a recunoscut că patronul CFR-ului l-a dorit în repetate rânduri. 

”Da, este adevărat!”

”CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câştigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calităţile şi eu să pot să am succes cu acea echipă.

E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei. Eu ştiu cum e, am fost şi la echipă mică şi la echipă mare.

Da, e adevărat (n.r. că Ioan Varga l-a dorit de mai multe ori). Cred că, dacă mă doreşte cu adevărat, pune mâna pe telefon şi mă sună. Ştie numărul meu.

I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok”, a spus Mutu, la Digi Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele