Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

”Te-aş fi dat afară. Te-ai făcut de râs! Nu e destul că eu câştig toate procesele? Acum trebuie să fac şi joc de glezne în locul tău?”. Haos la CSA Steaua. Florin Talpan îl distruge pe Daniel Opriţa

FCSB Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21126356/1/talpan-steaua.jpg

Steaua a fost învinsă de Dinamo, scor 3-0, în Liga II. Echipa este pe locul 2 în Liga II, dar nu are drept de promovare.

Antrenorul CSA Steaua, Daniel Opriţa, este în conflict cu juristul clubului Florin Talpan, tehnicianul afirmând că a avut o discuţie aprinsă cu acesta şi că i-a blocat numărul de telefon.

După aceste declaraţii, Florin Talpan s-a dezlănţuit şi l-a atacat pe Daniel Opriţa. Juristul celor de la CSA Steaua a făcut mai multe acuzaţii grave şi a afirmat că dacă el avea putere de decizie, l-ar fi concediat pe antrenor. 

”Te-aş fi dat afară. Te-ai făcut de râs! Nu e destul că eu câştig toate procesele? Acum trebuie să fac şi joc de glezne în locul tău?”

”Daniel Opriţa, nu mai minţi, deoarece te faci de râsul lumii! M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost că ţi-am cerut demisia pentru rezultatele “remarcabile” obţinute de Steaua în play-off. Nu ţi-am cerut demisia, domnule Opriţa! Am spus doar că dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecţionist! Atâta timp cât eu câştig dosare în instanţă, în faţa a cinci avocaţi ai FCSB-ului, atunci şi voi trebuie să câstigaţi meciurile şi să fiţi pe locul 1.

Mi-ai închis telefonul în nas ca un “bărbat” care ştie să susţină o conversaţie! Te-am sunat înapoi să te întreb de ce închizi telefonul. A durat un minut! Domnule Opriţa, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri şi “a fost dezmembrată “ la Iaşi. A fost învinsă la Buzău!

De 5 etape, dle Opriţa, Steaua nu mai bate nici o echipă! De 5 etape, echipa s-a prăbusit “subit” si nu mai joacă nimic! Steaua a luat 8 goluri în două etape, dle Opriţa!!!

La orice club profesionist din lume, antrenorul şi-ar asuma toate aceste umilinţe! La începutul sezonului vă lăudati în presă, dle Opriţa, că aţi făcut lot pentru promovare, ca aţi avut mână liberă să alcătuiţi o echipă si un lot pentru primul loc. Dar nu a fost aşa!

(...)

Am spus şi o susţin: dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară pentru incompetenţă! M-ai sunat şi duminică şi nu ţi-am răspuns, pentru că eu lucram la apărări în dosarul în care FCSB cere anularea tuturor mărcilor clubului Steaua! Un nou dosar!!!!! Da! Un altul!

Eu nu aveam şi nu am chef de ceartă. Stimate antrenor cu “rezultate remarcabile”, eu nu îmi permit să stau duminică să ma cert la telefon şi nici să îi deranjez pe alţii cu telefoanele! Nu ştiu de ce m-ai blocat şi nici nu mă interesează. Nu eu te deranjez!

Ai pierdut lamentabil aproape toate meciurile din play-off. Steaua a fost călcată în picioare şi în loc să îţi asumi aceste umilinţe, ai ales să dai vina pe mine, ca să acoperi tot acest dezastru.

Eşti un perdant, dle Opriţa! Te-ai făcut de râs! Locul 2 în Liga a 2-a? În locul tău mi-ar fi ruşine! În locul tău mi-aş asuma răspunderea şi le-aş cere scuze fanilor Stelei pentru toate aceste umilinţe. Şi pentru toate aceste minciuni!

Chiar nu îţi este ruşine să îti acoperi incompetenţa şi lipsa de rezultate? Nu e suficient că eu câştig dosarele în instantă pentru Steaua (marcă, nume, palmares), acum trebuie sa fac şi “joc de glezne “ în locul tău la antrenamente?

Dar tu, ca antrenor? Chiar nu ai nicio vină, dle Opriţa? Chiar nu îţi asumi nicio responsabilitate pentru umilinţele astea? Chiar nu ai pic de ruşine faţă de toţi oamenii care iubesc Steaua?”, sunt doar câteva pasaje din mesajul lui Florin Talpan, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele