Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Singurii antrenori români peste care Gigi Becali a recunoscut că nu s-ar băga: ”Cei 3 îţi garantează titlul. I-am spus lui MM că nu m-aş implica deloc!”

FCSB Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21127516/2/profimedia-0771643454.jpg

Este bine cunoscută situaţia de la echipa latifundiarului din Pipera. Patronul FCSB preferă să intervină peste antrenor, dictează schimbări şi chiar negociază cu antrenorul formaţia care ar trebui jucată în meciuri.

FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO în acest. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali a căutat un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

În locul lui a venit Elias Charalambous, dar Becali susţine că cipriotul are mână liberă la echipă. Recent, Becali a făcut mai multe dezvăluiri. Latifundiarul din Pipera susţine că niciodată nu ar interveni peste Lucescu, Olăroiu şi Hagi. 

”Cei 3 îţi garantează titlul. I-am spus lui MM că nu m-aş implica deloc!”

”Vorbeam şi cu Mihai Stoica. Ce face Gică Hagi este ceva de domeniul fantastic. Ia jucători şi îi face fotbalişti. Cum face nu ştiu. Lucescu, Olăroiu şi Hagi. Aceştia sunt cei trei antrenori care îţi garantează dacă iei titlul în România.

Să nu te bagi deloc. Am zis: <<Mihai, dacă ar fi Lucescu, Olăroiu şi Hagi, nu m-aş mai băga deloc. De ce? Fac oamenii treabă>>”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele