Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Selecţionerul Israelului consideră că România a avut noroc că a scăpat neînvinsă. ”Am jucat mult mai bine”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21310483/1/hazan.jpg

Alon Hazan, antrenorul naţionalei Israelului, crede că echipa României a fost norocoasă sâmbătă seară, câştigând un punct din meciul cu echipa sa, la Bucureşti.

”Eu cred că egalul din seara asta este un rezultat bun pentru România. Noi am jucat mult mai bine. Am avut ocazii multe în repriza a doua şi meritam să câştigăm. Iată că se poate să reuşeşti să câştigi un punct, chiar şi fără să joci foarte bine. Kosovo a făcut egal cu Elveţia.

Ştiam că Romania, Israel si Kosovo vor lupta pentru locul al doilea, dar iată că şi Elveţia vrea să piardă puncte şi se deschide chiar lupta pentru locul întâi”, a declarat selecţionerul naţionalei din Israel, Alon Hazan.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri