Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Se retrage Gigi Becali din fotbal? Patronul celor de la FCSB riscă o amendă şi o suspendare uriaşe

FCSB Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21289082/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-11.jpg

Gigi Becali riscă să fie interzis în fotbal pentru doi ani şi să plătească o amendă de 300.000 de lei, potrivit prevederilor din regulamentul FRF, dacă se va dovedi că a pariat 20.000 de euro pe calificarea FCSB-ului în faţa danezilor de la Nordsjaelland.

Patronul ”roş-albaştrilor” a oferit câteva declaraţii şocante, vineri, în care acesta practic s-a autodenunţat că a paritat pentru calificarea FCSB-ului, deşi o astfel de activitate este interzisă inclusiv de către UEFA.

”Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu:

a. interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani;

b. penalitate sportivă de 300.000 de lei”, se arată în Regulamentul Disciplinar al FRF, la articolul 60.

”Am pierdut 20.000 de euro, am pus un pariu. Am vorbit cu cineva şi a zis că e cotă 7. Cică dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună 50.000 de la el. Paria pentru mine. Ne cunoaştem. Mi-a zis că nu poate 50.000, că se poate maxim 20.000. Am pus 20.000 că ne calificăm. Nu am pariat eu. Nu ai voie să pariezi în România, când consideri că se fac aranjamente. 

Dar dacă pariezi pe meciuri europene, nu se pune. Ce, puteam să fac aranjament ca să câştig? Nu am voie să pariez? Nu e moral să pun pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, artunci nu e bine. Dar dacă pariez că bat, nu am treabă. Ce, eu nu am voie să mă distrez?”, a spus Becali pentru ProSport.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele