Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Răzvan Pleşca s-a lansat în afaceri. ”Cumpărătorii sunt inclusiv din Liga 1”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21033996/1/razvan-plesca-1.png

Răzvan Pleşca (40 de ani) rămâne o persoană foarte activă, chiar şi după ce a renunţat la cariera de portar, în care a bifat 270 de partide în prima ligă.

În prezent analist TV la Prima Sport, Pleşca se ocupă şi de afaceri. El deţine un magazin online de echipament pentru portari şi a dezvăluit că are clienţi inclusiv din Superliga.

"Când eram copil am suferit pentru că nu se găseau, am avut noroc cu un prieten din Germania care îmi mai trimitea. Primeam o pereche de ziua mea sau de Crăciun. Cu acea pereche apăram un an!

Apoi am început să câştig bani şi mi-am cumpărat sute de perechi de mănuşi de-a lungul carierei. Ideea mi-a rămas în cap şi iată că azi am un magazin de mănuşi. Cel mai important într-o afacere e raportul calitate-preţ, adică să reuşeşti să oferi calitate la un preţ suportabil".

Cele mai ieftine mănuşi costă 200 de lei, iar cumpărătorii sunt inclusiv din Liga 1: Alexandru Buzbuchi şi Alexandru Greab sunt clienţi constanţi. Dar are şi contracte cu portari din ligile inferioare, chiar şi cu cei de la juniori. Afacere datează de mai puţin de jumătate de an.

 Investiţia a fost undeva la 15.000 de euro. Nu este o sumă foarte mare, dar sunt abia la început. N-am vrut să fac din prima o investiţie mare, am zis să o iau treptat. Am în plan să mă extind. Acum lucrez cu un singur brand de mănuşi, un sigur furnizor, dar vreau ca pe viitor să găsească lumea mai multe branduri. La cerinţa antrenorilor de portari am început să aduc şi mingi, urmează să aduc şi echipamente de joc”
, a declarat Pleşca, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri