Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

Cristian Chivu a anunţat unde va antrena. ”Aştept un telefon”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:14
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21765295/1/profimedia-0695926152.jpg

 

 

Despre Cristi Chivu s-a vehiculat că ar putea să preia banca naţionalei, după ce Gică Hagi a refuzat oferta de la FRF. Până la urmă, Comisia Tehnică a luat decizia de a merge pe mâna lui Mircea Lucescu, care este aşteptat să dea luni răspunsul final.

Fostul fundaş nu are experienţă la nivel de seniori şi până acum a antrenat doar la juniorii lui Inter. Cristian Chivu a avut şansa să devină antrenor secund la Ajax, în urmă cu ceva timp, dar fostul căpitan al naţionalei a refuzat.

Chivu a anunţat că vrea să o ia de jos în cariera de tehnician şi este dispus să accepte o provocare din partea unui club cu obiective serioase.

 

”(n.r. dacă ar vrea să devină antrenor la Inter sau Roma) Niciodată să nu spui niciodată. Dar eu trebuie să parcurg drumul meu. Mă simt pregătit, dar trebuie să încep de jos!

Aştept un telefon din partea unui director sportiv care să îmi propună un proiect bun şi care să aibă încredere în mine!”, a declarat Chivu, pentru cei de la Gazzetta dello Sport.

mail-share icon Email
viewscnt