Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Radu Boboc a fost dorit de două echipe din Europa. Anunţul impresarului, despre fostul fundaş al FCSB-ului

FCSB Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21030584/2/radu-boboc.png

Radu Boboc, în vârstă de 23 de ani, este încă liber de contract după ce a plecat de la FCSB, pentru că patronul Gigi Becali a considerat că nu mai e de ajutor, la numai jumătate de an după ce a plătit Farului 200.000 de euro. Cu toate acestea, fundaşul nu duce lipsă de oferte.

Conform informaţiilor oferite de impresarul lui Radu Boboc, au fost discuţii în Polonia, unde merg tot mai mulţi români, şi Austria, cu Rapid Viena. Se pare că şi din SuperLiga României a existat interes pentru apărător, dar vrea să facă pasul în faţă, să semneze cu un club din afară, poate chiar din Europa.

  • Acum, Boboc e cotat la un milion de euro de Transfermarkt.

Au fost ceva discuţii pentru Polonia şi Austria, cu Rapid Viena, dar îl doreau acum, în iarnă, n-au ştiut că nu poate juca. Sunt şi două echipe din primele opt de la noi care l-au ofertat, dar ar prefera să meargă în străinătate.

A fost puţin încurcat din cauza situaţiei de la FCSB. L-a lasat liber de contract, doar că jucând deja la două echipe a avut doar opţiunea să se întoarcă la Farul.

Dar este posibil să rezolvăm chiar la începutul lui martie. Este disponibil pentru Suedia, Norvegia, Kazakhsthan, SUA… şi toate ţările care încep acum sezon nou”, a spus Cosmin Văduva, impresarul jucătorului, la sport.ro.

Radu Boboc, dat afară de la FCSB după numai jumătate de an!

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB în această iarnă. Fotbalistul a confirmat ruptura de vicecampioana României şi a dezvăluit la acel moment că are două opţiuni. Putea să revină la Farul Constanţa sau putea semna cu un club din afară care începea campionatul în această perioadă.

În SuperLiga României nu este permis să evoluezi pentru mai mult de două echipe într-un sezon, lucru care s-a şi întâmplat în cazul lui Boboc.

Fundaşul lateral venise în vara trecută la FCSB, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele