Ultima oră
Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul
Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers
Gigi Becali a dezvăluit cât va sta pe bară Mihai Lixandru: „E grav!” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit cât va sta pe bară Mihai Lixandru: „E grav!” | VIDEO EXCLUSIV
Verdict clar în cazul lui Darius Olaru! Gigi Becali a spus tot. „M-am supărat pe el! S-a încăpăţânat!” | EXCLUSIV VIDEO Verdict clar în cazul lui Darius Olaru! Gigi Becali a spus tot. „M-am supărat pe el! S-a încăpăţânat!” | EXCLUSIV VIDEO
Gigi Becali, aroganţa serii după ce FCSB a obţinut maximum de puncte după 2 meciuri în Europa League: „I-am bătut pe ăia, nu ştiu cum se numesc” | EXCLUSIV Gigi Becali, aroganţa serii după ce FCSB a obţinut maximum de puncte după 2 meciuri în Europa League: „I-am bătut pe ăia, nu ştiu cum se numesc” | EXCLUSIV
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Începe etapa cu numărul 12 în Superligă VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Începe etapa cu numărul 12 în Superligă

OFICIAL | Surpriză mare! Alexandru Işfan a plecat de la Universitatea Craiova şi a semnat cu o rivală din Superligă

Superliga Publicat pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21464114/2/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-18-08-2023.jpg

 

OFICIAL | Surpriză mare! Alexandru Işfan a plecat de la Universitatea Craiova şi a semnat cu o rivală din Superligă

Işfan nu a confirmat la Universitatea Craiova, iar oficialii echipei din Băniei au decis să îl împrumute la alt club din Superliga. Tânărul jucător a fost adus de olteni pentru suma de 650.000 de euro de la FC Argeş.

Cluburle Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti au anunţat, miercuri, împrumutul mijlocaşului Alexandru Işfan de la gruparea olteană la echipa prahoveană. Înţelegerea este valabilă un an şi jumătate.

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocaşului român Alexandru Işfan, valabil un an şi jumătate! 

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023! 

Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a anunţat Petrolul Ploieşti.

Universitatea Craiova, remiză în ultimul amical al iernii

Jucătorii Universităţii Craiova s-au întrecut în ratări în ultimul meci de pregătire din această perioadă de iarnă şi au remizat cu Slovacko, scor 1-1.

Oltenii au deschis scorul în minutul 14 prin golul lui Baiaram, care a fost servit perfect de Bancu după o combinaţie spectaculoasă cu Andrei Ivan.

Cehii au reuşit să egaleze în finalul primei reprize, când Ivan a fost deposedat uşor la mijlocul terenului, oferindu-le adversarilor şansa unui contraatac încheiat cu gol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele