Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Nicolae Dică a văzut-o pe FCSB în meciurile amicale şi a dat un verdict clar! Ce îi lipseşte echipei lui Becali: ”Acolo mai au nevoie!”

FCSB Publicat pe 8 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21250271/1/captura-ecran-748.png

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, miercuri, meciul amical disputat în compania echipei greceşti PAOK Salonic, scor 1-1.

FCSB a întâlnit echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, în al doilea amical disputat în cantonamentul din Ţările de Jos.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florinel Coman, care a fost lansat de Miculescu.

PAOK a egalat în minutul 71 prin Gordeziani, la o gafă a fundaşului sud-african Siyabonga Ngezana, care a debutat pentru FCSB. Sud-africanul a primit banderola de căpitan de echipă de la Darius Olaru, în minutul 77.

FCSB s-a mişcat şi pe piaţa transferurilor în această vară şi a adus nume precum Băluţă şi s-a întărit şi în zona defensivă. 

Înainte de a începe noul sezon, Nicolae Dică a dat un verdict clar. El susţine că FCSB ar mai avea nevoie de fundaşi centrali, dar per total, echipa lui Becali are un lot bun şi numeros. 

”Acolo mai au nevoie!”

”Este un lot bun. Doar la fundaşii central mai au nevoie. Dar pe posturi dacă îi luăm sunt foarte bine, au 2 variante pe fiecare.

Sunt foarte bine. Şi la vârf de atacant sunt ok, îl văd pe Miculescu să joace cu randament vârf, poate şi Coman să joace acolo, Băluţă. Compagno oricum nu e un jucătoare care să se accidenteze. Nu văd probleme nici la under”, a spus Dică la Orangesport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele