Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Nicolae Dică a identificat problema FCSB-ului după egalul cu Universitatea Craiova: ”Nu aş vrea să vorbesc, dar acolo e ”buba”!”

FCSB Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21026005/2/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-1.jpg

Nicolae Dică a comentat evoluţia FCSB-ului din partida cu Universitatea Craiova. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1. Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR. 

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Târnovanu a avut intervenţii bune în meci, dar a greşit la golul marcat de olteni.

Nicolae Dică a comentat evoluţia fostei sale echipe. Antrenorul celor de la Mioveni a identificat care este marea problemă a echipei lui Pintilii. El susţine că jucătorii lui Gigi Becali ar trebui să fie mai atenţi la fazele fixe. 

”Nu aş vrea să vorbesc, dar acolo e ”buba”!”

”Prima repriză a aparţinut FCSB-ului, în schimb, în repriza a doua, mai ales pe final de meci, cei de la Craiova au pus presiune, au schimbat sistemul şi au reuşit să egaleze.

Dacă jucătorii de la FCSB erau mai atenţi pe acele contre pe care le-au avut, că au avut trei-patru oportunităţi de a marca după 1-0, făceau 2-0 şi cred că era foarte greu pentru Craiova să mai întoarcă.

 (n.red. de ce primeşte FCSB goluri în prelungiri) Nu aş vrea să vorbesc, pentru că nu sunt acolo şi cred că ei ştiu cel mai bine. Clar este că au probleme la fazele fixe. E treaba lor, dar acolo e problema. Au luat goluri la fazele fixe. Asta este o problemă. Trebuie să analizeze ei”, a spus Nicolae Dică, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele