Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Neluţu Varga, gata să negocieze la vară cu Gigi Becali pentru fundaşul la care visează patronul FCSB: ”E de luat în seamă!”

FCSB Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21128724/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023.jpg

Becali a anunţat de multe ori că se retrage, dar nu are de gând să facă acest lucru. Patronul FCSB are planuri, în cazul în care echipa lui va câştiga titlul. 

Latinfundiarul din Pipera a susţinut că este interesat de Burcă de la CFR, dar nu este dispus să ofere suma mare pe care, cel mai probabil, ar cere-o Neluţu Varga, având în vedere că jucătorul a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali în ultimele sezoane din România. 

La câteva zile, Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile patronului şi nu a exclus definitiv posibilitatea de a renunţa la Andrei Burcă.

Omul cu banii din Gruia susţine că orice ofertă este de luat în seamă, mai ales că echipa lui Dan Petrescu are probleme financiare. 

”E de luat în seamă!”

”Nu comentez asta. La finalul sezonului urmează să analizăm. Orice ofertă este de luat în seamă, dar nu suntem disperaţi să vindem. Vom discuta ofertele în perioadă de transferuri”, a spus Varga, pentru ProSport.

Ce spunea Becali despre Burcă

”Am pus ochii pe doi jucători din România, dar nu-i spun. Staţi să luăm campionatul. Unul e atacant, unul e fundaş central.

M-ar interesa Burcă, dar nu poţi să-l iei. Varga e om de afaceri, dar… Nu dau eu… Burcă are aproape 30 de ani. Eu dacă dau bani pe un jucător, o fac doar dacă pot lua acei bani dintr-un viitor transfer.

Dau maximum 500.000 de euro pe un jucător de 28-29 de ani, dacă am nevoie de el. Ca să dau 1 milion sau 1,5 milioane, trebuie să fie un jucător de 20-21 de ani. Trebuie să ai o strategie de afaceri.

De la Craiova nu poţi să cumperi jucători. Rotaru e băiat deştept. Nu vinde un jucător dacă are valoare. Dacă un jucător costă un milion de euro, Rotaru cere 3”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele