Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Motivul incredibil pentru care o naţională s-a retras din calificările CM 2026, înainte ca ele să înceapă

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21377717/1/fifa.jpg

Calificările pentru Cupa Mondială în Africă încep peste două săptămâni, dar o naţională este deja out din cursă.

Este vorba de Eritreea, care trebuia să joace contra Maroc şi Congo în primele două meciuri din grupă, conform Digisport.

Motivul este unul cel puţin interesant. Federaţia de fotbal din Eritreea se teme că fotbaliştii vor fugi şi vor cere azil politic.

Acest lucru s-a întâmplat în precedentele două campanii de calificare la Cupa Mondială, în 2015 şi 2019.

Astfel, Eritreea rămâne fără meci oficial disputat în ultimii patru ani. Ultima partidă a fost împotriva Namibiei, în septembrie 2019. Atunci, Eritreea a pierdut cu 2-0.

Pe lângă Maroc şi Congo, din grupa E mai fac parte Zambia, Niger şi Tanzania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri