Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

MM Stoica a venit cu replica pentru Leo Strizu. ”Răspunsul e acelaşi: compasiune”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21048522/1/sm.jpg

Leo Strizu a rupt tăcerea, după ce s-a despărţit de FCSB. Tehnicianul a dezvăluit ce a dus la ruptura de vicecampioana din Superliga.

Strizu a explicat pe larg cum a decurs relaţia cu MM Stoica şi a scos lucrurile la suprafaţă, cu privire la absenţa sa din cantonamentul de iarnă.

Mihai Stoica a venit cu replica. Team managerul celor de la FCSB nu a avut o reacţie lungă pe acest subiect, însă a ţinut să puncteze că simte compasiune pentru Strizu.

 

”Acuzaţii grave grave, sau aşa şi aşa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el.

Numai bine! Răspunsul e acelaşi: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă”,
a replicat Stoica, pentru Fanatik.

Leo Strizu: ”Nu mergeam la antrenamente"

"Primesc mesaj pe telefon: <<Mă, tu ce cauţi în cantonament? Fă-ţi bagajul sau du-te acasă liniştit!>>. De la MM Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament, v-am spus. A fost o discuţie cu conferinţa şi să stau la club. <<Te uiţi la antrenament, joci un tenis, după care vorbeşti cu Pinti şi aşa mai departe>>. Ce trebuia să fac pe acolo, cu antrenorii în general.

I-am zis: <<Băi, Memeule, hai să vorbim un pic>>. <<N-avem, bă, ce să vorbim!>>. N-a vrut să vorbească. Tot prin mesaje: <<Până la urmă, ce trebuie să fac eu? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine>>. <<Nimic! Te duci la conferinţe şi vii la meciuri oficiale>>.

Când îl întrebi clar pe om şi îţi răspunde: <<Mă, până la urmă ce fac eu?>>. <<Nimic!>> Ce clauze să mai vrei? Am multe de discutat şi e un şir frumos. Eu înţelesesem despre ce e vorba şi mă dezic total.

Am făcut un program, în care mergeam dimineaţa să beau cafeaua cu Pinti, să mai vorbim şi după care plecam şi îmi vedeam de treabă. Nu mergeam la antrenamente"
, a spus fostul antrenor de la FCSB, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele