Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

MM Stoica a răbufnit după ce suporterii Stelei au protestat ca FCSB să nu joace în Ghencea: ”Stadionul nu e pentru circ. Nu facem grătar acolo. Au pus trei-patru cearşafuri prin oraş!”

FCSB Publicat pe 8 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21250211/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB - Dinamo este derby-ul din Superligă care va avea loc în a doua etapă a noului sezon.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată. Totuşi, un proiect de lege i-ar putea permite echipei lui Becali să joace pe arena unde evoluează echipa din Liga 2, dar nimic nu este clar, şi se pare că şi această variantă pare că a picat. 

O ambiţie personală a lui Gigi Becali este să joace în Ghencea, dar acest lucru nu a fost permis până acum de cei de la CSA Steaua.

Arena naţională va fi ocupată când se va desfăşura concertul celebrei trupe Depeche Mode, iar FCSB este nevoită să joace primele două meciuri din campionat şi cele din cupele europene pe altă arenă.

În acest context, Becali are mai multe variante unde ar putea juca cu Dinamo. Totuşi, patronul FCSB susţine că meciul cu eterna rivală se va juca pe stadionul din Ghencea. 

Argumentul patronului FCSB este desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcţia de prim-ministru al României. Omul politic este un apropiat al lui Becali şi pare că este decis să îl ajute în acest demers. 

Marcel Ciolacu a declarat recent că normal ar fi ca marele derby al României să se joace în Ghencea. Omul politic susţine că vrea să fie prezent la meci.

Mai multe informaţii din presă locală au relatat faptul că FCSB va juca cu Dinamo în Ghencea. Fanii din Peluza Sud au reacţionat imediat după acest lucru şi au pus mesaje prin oraş în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de această situaţie. 

”Am văzut nişte cearşafuri de diverse dimensiuni. Au împânzit tot oraşul? Vin şi scriu pe garduri, mi se par nişte copilării! Cum e asta cu 'Jos labele Sud?' (n.r. - MM ironizează unul dintre bannerele afişate de ultraşi, care conţinea şi semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta. 

Nu ştiu cum ne-ar putea împiedica. Cred că drept de preempţiune are primul venit (n.r. - în tentativa de a închiria arena). Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, la modul 'hai să ne întâlnim să facem un grătar acolo'. Stadionul a fost făcut pentru ca bucureştenii să vadă fotbal! A fost făcut pentru ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion unde intră 30.000 de fani. E Steaua - Dinamo, totuşi! De ce să se joace undeva unde intră doar 7.000 de fani? 

Îi zic Steaua fiindcă noi n-am retrogradat niciodată! Nu cred că trei cearşafuri aşternute de unii... Mie mi se par copilării. Ce oraş au împânzit? Au pus trei-patru cearşafuri, atât”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele