Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

MM Stoica a răbufnit după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: ”E infect. Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite?”

FCSB Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288902/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalty. 

Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. 

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

Mihai Stoica, oficialul FCSB, a oferit mai multe declaraţii după eliminarea echipei sale din Conference League. El susţine că gazonul pe care s-a jucat în Danemarca a fost un impediment pentru echipa sa. 

”E infect. Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite?”

”Nu vreau nici să mă cert cu nimeni. Am ieşit din Europa, suntem concentraţi pe campionat, Era cam compromisă soarta partidei în opinia mea. Noi am avut o problemă când l-am pierdut pe Băluţă pe terenul ăla infect. A făcut o entorsă.

Am discutat cu cei de la Nordsjaelland. Într-adevăr, sunt foarte bine organizaţi. Cum poţi să ai 10 terenuri de iarbă pentru antrenament şi tu să joci pe terenul ălă? Ăla nu e teren sintetic. Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite unei ţări precum Danemarca să joace pe cartonul ăla? Eu nu mai înţeleg”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele