Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

MM Stoica a comentat tirada lui Becali de la sediul LPF: ”Nu poţi vota împotriva ta, decât dacă ai alt interes!”

FCSB Publicat pe 10 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21252242/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Gigi Becali a mers la sediul executiv FRF pentru a încerca să schimbe regula care obligă cluburile din Superligă să folosească un jucător U21 la toate meciurile din campionat. 

Propunerea omului de afaceri a fost supusă la vot, dar Becali nu a avut câştig de cauză. 7 cluburi au votat pentru, 7 au fost împotrivă, iar 2 s-au abţinut de la vot. După şedinţă, Becali a fost foarte supărat pe cei care nu au votat ca el şi i-a numit sclavi şi trădători. 

La câteva săptămâni de la acest subiect, MM Stoica a comentat gestul lui Gigi Becali. El nu a părut surprins de ce a făcut omul de afaceri şi i-a dat dreptate.

”Nu poţi vota împotriva ta, decât dacă ai alt interes!”

”Problema e alta. Gigi nu a ales foarte bine cuvintele, bineînţeles, dar în profunzime a avut dreptate. Nu poţi vota împotriva ta, decât dacă ai alt interes.

Ai jucători foarte buni sub vârstă, mai buni decât cei care nu sunt eligibili, atunci îl bagi să joace. N-am spus că a procedat înţelept. Noi vorbim de foarte mult timp asta. Eu nu zic nimic, că n-am fost implicat, că n-am vrut să-l descurajez pe Gigi, dar ştiam că se va întâmpla aşa. 

Ştiam că dacă îi spune Copilu <<Da, nea Gigi, cum să nu?!>>, nu o să fie aşa. Că mai ştiu şi eu. Ştii de ce nu m-a surprins la Rapid? Dacă nu l-ar fi adus pe Cîrjan, m-ar fi surprins, că nu îndeplineau regula. Am înţeles că el e 'motorul' la echipă". 

Ştii care e problema? Mâine Burleanu poate zice aşa, cum a făcut şi cu regula U21. <<Eu m-am gândit aşa. Bă, echipa care nu are fundaş central de picior stâng să piardă 3-0 meciurile>>. N-o să fie nicio discriminare, n-o să fie niciun fel de problemă”, a spus expertul Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele