Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Mihai Stoica, răspuns clar când a fost întrebat dacă Târnovanu va mai apăra la FCSB după gafa din partida cu Universitatea Craiova: ”O greşeală poate fi fatală!”

FCSB Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21025431/1/sm.jpg
MM Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit, luni seara, după meciul contra celor de la Universitatea Craiova. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1. Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR. 

La acest meci, Mihai Pintilii a decis să îl folosească pe Octavian Popescu în zonă centrală. Totuşi, mişcarea nu a părut una prea inspirată, iar decarul lui Gigi Becali nu a dat randamentul aşteptat. Octavian Popescu a fost schimbat în minutul 64, după ce a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Târnovanu a avut intervenţii bune în meci, dar a greşit la golul marcat de olteni. MM Stoica a fost întrebat dacă se pune problema ca tânărul jucător să fie scos din echipa FCSB-ului. MM Stoica susţine că nu se va întâmpla aşa ceva. În trecut, Andrei Vlad a fost trecut pe linie moartă după mai multe gafe. 

”O greşeală poate fi fatală!”

”Indubitabil (n.r - vina exclusiv a lui Târnovanu). Dar nu facem niciun proces de intenţie, la portar se vede şi o greşeală poate fi fatală. În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurenţiu Popescu. A avut o intervenţie excepţională la începutul meciului, la Coman, la Cordea. A avut treabă multă.

(n.r.: dacă îl va costa gafa pe Târnovanu) Nu cred că se pune problema. Nu poţi să stai să vânezi portarii. După aia nu ar mai avea niciun portar siguranţa că apără”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce craiovenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele