Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Lui MM Stoica nu îi vine să creadă că FCSB va juca în Ghencea: ”Voiam să joc cu o echipă de Liga 3 acolo. Chiar şi cu un antrenament oficial umpleam stadionul!”

FCSB Publicat pe 11 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21253675/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

FCSB - Dinamo este derby-ul din Superligă care va avea loc în a doua etapă a noului sezon.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

CSA Steaua a anunţat într-un comunicat oficial că Ministerul Apărării Naţional, instituţia care este administratorul arenei ”Steaua”, a aprobat solicitarea trimisă de echipa ”roş-albaştrilor”.

Atfel, FCSB va juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo. După ce informaţia a devenit oficială., MM Stoica a oferit mai multe declaraţii. 

”Voiam să joc cu o echipă de Liga 3 acolo. Chiar şi cu un antrenament oficial umpleam stadionul!”

”Îmi pare rău că jucăm cu Dinamo primul meci în Ghencea. Mi-aş fi dorit să joc cu orice altă echipă, chiar şi una de Liga 3. Chiar şi cu un antrenament oficial umpleam stadionul. Am fi umplut stadionul chiar şi cu steliştii din Diaspora.

(n.r. Deja aţi anunţat Liga că veţi juca?) Există acordul de principiu, la ora asta, atât. Mâine probabil vom şti cu exactitate. (n.r. Se mai poate întâmpla ceva?) Ca să joci acolo, trebuie semnat un contract. Avem deja de la CSA acordul. Nu cred că mai poate interveni ceva. Sunt îndeplinite toate formalităţile. Pe mine mă interesează ca bucureştenii să poată vedea pe viu derby-ul fotbalului românesc pe un stadion încăpător, nu la Arc (n.r. Stadionul Arcul de Triumf) unde încăpeau 7000 de oameni.

Ca sa pleci să joci derby-ul în alt oraş, era chiar prea de tot şi mă bucur că se rezolvă problema asta. Mai departe, nu ştiu de câte ori vom juca şi nu ştiu cât de important este simbolistic. Nu am absolut niciun feeling că mă întorc acolo”, a spus Mihai Stoica în exclusivitate pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele