Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Leo Strizu, ”tăvălit” după ce şi-a dat demisia de la FCSB: ”Află lumea că eşti preş!”

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21040798/1/leo.png

Antrenorul echipei FCSB, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul de către bucureşteni, că va demisiona din funcţia deţinută la gruparea din Berceni.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

După ce şi-a anunţat demisia, în fotbalul românesc au apărut mai multe reacţii. Fostul internaţional Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte şi a avut o reacţie acidă. 

”Află lumea că eşti preş!”

”M-am bucurat când l-am auzit la flash că îşi dă demisia, că nu este într-o poziţie confortabilă. Chiar am crezut că într-un final are demnitate şi vrea să schimbe imaginea pe care el şi-a făcut-o.

Acum vine cu nişte argumente care mă fac să-mi schimb puţin viziunea. De ce? Pentru că el spune: 'Ce m-a făcut să iau decizia asta? Păi, cineva din interiorul clubului a alimentat nişte surse pentru presă, iar presa a aflat nişte lucruri care se întâmplă în club'.

Care lucruri ar putea să fie? Că nu ai acces la antrenament, că nu ai fost luat în cantonament, că probabil n-ai acces în vestiar, cum a fost la Sibiu, când se plimba prin oraş. Practic eşti doar formal acolo. Păi, ce te deranjează? Că eşti în poziţia asta sau că află lumea că eşti în poziţia asta?”, a spus Constantin Zotta, fost arbitru şi ex-preşedinte la Rapid, la Orange Sport. 

”Află lumea că eşti preş”, a adăugat apoi, scurt, fostul internaţional Viorel Moldovan.

”Asta l-a deranjat: 'Bă, măcar să nu spuneţi nimic'. Când vede că toate astea au ieşit şi se ştie, deja nu îi mai convine”, a fost reacţia lui Basarab Panduru. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele