Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB! UPDATE: Motivul invocat: ”Nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole”

FCSB Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21039907/1/nde4ngi4yjcxntvinmyxywy4nwezmgexowm4-thumb.jpg

Antrenorul FCSB-ului în acte, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul, că va demisiona! Vestea a fost una total surprinzătoare, nimic neducând cu gândul la un astfel de moment, mai ales că gruparea bucureşteană a avut evoluţii bune în SuperLiga României în ultimele dueluri.

UPDATE: Leo Strizu a argumentat demisia de la FCSB la conferinţa de presă. A luat această decizie pentru că un om din club a dat anumite informaţii în presă, lucru care l-a deranjat.

Am stat foarte mult şi m-am gândit, am luat această decizie, cred că e corectă, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care n-au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte, foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Sunt curios şi eu să aflu, poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să-mi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă.

Dacă este bărbat, n-am nimic împotriva să-mi spună tot ceea ce a comandat. Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba, nu ştiu dacă m-aţi cunoscut dar susţin tot ceea ce spun”, a spus Strizu la conferinţa de presă.


Strizu a invocat motive personale, astfel că în acest moment FCSB se vede pusă în situaţia de a numi un alt principal, care să pregătească echipa alături de Mihai Pintilii.

Rămâne de văzut la ce variantă va ajunge Gigi Becali, pentru că, după cum bine se ştie, Pintilii nu are licenţa de a da indicaţii de pe bancă, iar recent chiar a fost sancţionat pentru că a încălcat regulamentul.

Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit, în această seară am luat o decizie grea pentru mine şi pentru club: e ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB! Această decizie din motive personale îmi aparţine, n-o să cadă bine nici echipei, nici clubului, dar e mai bine pentru mine.

Aş vrea să închid acest subiect. Nu vreau să intru mai mult în acest subiect. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie. Nu e uşor. Eu atât pot să vă spun: Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou! Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, când am acceptat acest post. Eu cred că mi-am făcut datoria”, a declarat Leo Strizu

Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, echipa lui Becali a fost amendată cu 10.000 de lei. Conducerea FCSB a decis cine îi va lua locul de delegat lui Mihai Pintilii, după ce tehnicianul de facto al ”roş-albaştrilor” a fost suspendat 4 etape de către Comisia de Disciplină a FRF din cauza faptului că nu posedă carnet şi licenţă de antrenor.

Marius Ianuli, team manager la FCSB, va fi înlocuitorul pe foaia de joc al lui Mihai Pintilii, care va lua loc în lojă pentru următoarele dueluri. Anunţul a fost făcut chiar de managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, care a precizat că şi el i se va alătura lui Pintilii.

Prima partidă a fost chiar cea cu Petrolul, câştigată cu 4-1.

FCSB, victorie fără probleme cu Petrolul

FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din SuperLigă, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

A fost un start lansat pe Arena Naţională, cu două goluri marcate în primele zece minute. Mai întâi a deschis scorul Şut, în minutul 5, însă oaspeţii au egalat în minutul 9, când a înscris Mathaus. Din acel moment FCSB a trecut la conducerea meciului şi în minutul 27 arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalti la faultul în careu al lui Borţa asupra lui Olaru.

A transformat Compagno pentru 2-1. Atacantul italian de la FCSB avea să facă dubla în minutul 57, punând pe tabelă scorul de 3-1, iar ultimul gol al întâlnirii a fost opera lui Edjouma, care a înscris din foarfecă în minutul 87.

În clasament, FCSB a revenit pe locul al treilea, cu 54 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut (I. Cristea 90), Octavian Popescu (Omrani 76) – Cordea (Miculescu 58), Compagno (Ovidiu Popescu 76), Fl. Coman (Edjouma 58). ANTRENOR: Leonard Strizu
  • PETROLUL: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Borţa (Doua 62), Purtic (Seto 62), Jair (Dumitriu 73), Budescu (M. Bratu 52), Ţicu – Irobiso (Tucaliuc 83), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele