Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Leo Strizu, lucrat de Mihai Stoica? Oficialul FCSB-ului l-ar fi pus pe antrenor într-o lumină negativă

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21040724/1/sm.jpg

Leo Strizu nu mai este, de aseară, antrenorul echipei FCSB din acte. Şi-a dat demisia în direct, iar acum încep să apară informaţii potrivit cărora a luat această decizie din cauza lui Mihai Stoica.

Aparent, Stoica a comandat anumite articole în presă cu trimitere directă către Leo Strizu, care a şi declarat acest lucru, cum că o sursă din club vrea neapărat să-l aducă într-o lumină negativă.

Deşi Leo Strizu nu a dat numele lui Mihai Stoica, e vorba chiar de oficialul FCSB-ului, conform GSP. A ieşit la iveală şi o discuţie de la unul din meciurile vicecampioanei, când Strizu încerca să îi dea indicaţii lui Omrani.

Leo tot ţipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacţiona, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”, noteză sursa amintită.

Leo Strizu, supărat pe sursa din club 

Antrenorul FCSB-ului în acte, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul, că va demisiona! Vestea a fost una total surprinzătoare, nimic neducând cu gândul la un astfel de moment, mai ales că gruparea bucureşteană a avut evoluţii bune în SuperLiga României în ultimele dueluri.

Strizu a invocat motive personale, astfel că în acest moment FCSB se vede pusă în situaţia de a numi un alt principal, care să pregătească echipa alături de Mihai Pintilii.

Rămâne de văzut la ce variantă va ajunge Gigi Becali, pentru că, după cum bine se ştie, Pintilii nu are licenţa de a da indicaţii de pe bancă, iar recent chiar a fost sancţionat pentru că a încălcat regulamentul.

Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit, în această seară am luat o decizie grea pentru mine şi pentru club: e ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB! Această decizie din motive personale îmi aparţine, n-o să cadă bine nici echipei, nici clubului, dar e mai bine pentru mine.

Aş vrea să închid acest subiect. Nu vreau să intru mai mult în acest subiect. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie. Nu e uşor. Eu atât pot să vă spun: Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou! Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, când am acceptat acest post. Eu cred că mi-am făcut datoria”, a declarat Leo Strizu.

Leo Strizu a argumentat demisia de la FCSB la conferinţa de presă. A luat această decizie pentru că un om din club a dat anumite informaţii în presă, lucru care l-a deranjat.

Am stat foarte mult şi m-am gândit, am luat această decizie, cred că e corectă, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care n-au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte, foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Sunt curios şi eu să aflu, poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să-mi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă.

Dacă este bărbat, n-am nimic împotriva să-mi spună tot ceea ce a comandat. Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba, nu ştiu dacă m-aţi cunoscut dar susţin tot ceea ce spun”, a spus Strizu la conferinţa de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele