Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Jucătorul pe care Gigi Becali îl impune în primul 11 la FCSB, chiar dacă acum câteva luni voia să scape de el: ”De-acolo nu mai poate să-l scoată nimeni!”

FCSB Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21026275/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit mai multe declaraţii după egalul echipei lui cu Universitatea Craiova. 

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1. Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR. 

Florinel Coman a avut o perioadă bună la FCSB şi chiar ar fi fost aproape de un transfer în Anglia. Totuşi, jucătorul a avut ghinion, iar în ultima vreme a stat mai mult accidentat. 

Coman a revenit în echipa FCSB, dar nu a mai dat randament. În iarnă, jucătorul a părut că vrea să plece, iar Becali era dispus să îl lase. Totuşi, patronul şi-a schimbat planurile. 

După meciul cu Universitatea Craiova, patronul echipei a anunţat că Florinel Coman este jucătorul care nu poate lipsi din primul 11 al lui Pintilii. Omul de afaceri este dispus să îi acorde din nou şanse jucătorului comparat cu Mbappe. 

”De-acolo nu mai poate să-l scoată nimeni!”

”Cu Tavi (n.r. Popescu) şi cu Coman nu ai ce să faci. Trebuie să joace amândoi. Le găsim, nu le găsim, trebuie să le găsim. Pe Florinel Coman nu ai cum să-l scoţi de la echipă, că deja Coman este mai valoros decât era înainte. Deja şi-a regăsit forma. Ce, sunt idiot să-l dau înapoi pe Coman?

De-acolo nu mai poate să-l scoată nimeni pe Coman! Cu Coman începe echipa şi cu Tavi să vedem, să-i găsim locul. Dar echipa începe cu Florinel Coman”, a declarat Gigi Becali.

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce craiovenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele