Ultima oră
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi
Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat

Verstappen, sancţionat cu „muncă de interes public” după ce a înjurat
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor

Jimmy de Jonghe şi-a prelungit contractul cu FC Argeş

FC Argeș Publicat pe 28 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20264873/1/rps8167.jpg

Jimmy de Jonghe (29 de ani) va continua la FC Argeş. Fundaşul lateral, venit la Piteşti la începutul anului, şi-a dat acordul pentru a continua în Trivale, chiar dacă înţelegerea îi expira în această vară. A fost mulţumit de propunerea Argeşului, astfel că a dat curs propunerii conducătorilor.

Potrivit ProSport, Jimmy de Jonghe a semnat deja, iar clubul va face anunţul în curând. Sezonul trecut de Casa Liga 1, belgianul a jucat în 9 meciuri (520 de minute), unul în sezonul regular, opt în play-out.

Jimmy de Jonghe are un istoric extrem de interesant, cu echipe precum Brugge, Lierse sau Zulte în CV.

Mijlocaşul Cristian Tănase (34 de ani), a revenit după 12 ani la FC Argeş şi a fost al 11-lea transfer al verii la gruparea din Piteşti. Acesta a susţinut o conferinţă de presă vineri, în care a declarat că speră să ajute cât mai mult echipa şi speră ca prin muncă şi seriozitate să reuşească să îşi îndeplinească toate obiectivele.

Pe lângă mijlocaş, au mai fost prezentaţi: Andrei Piţian (25 de ani), care vine de la Chindia Târgovişte, la pachet cu Denis Dumitraşcu (26 de ani).

Fundaşul portughez Joao Miguel (27 de ani) vine din liga a doua natală de la Mafra. FC Argeş a mai adus un lusitan, în persoana lui Jucie Manuel Lupeta (28 de ani), de la Maccabi Petah Tikva.

Luni, piteştenii au confirmat şi alte mutări. Alexandru Işfan, unul din cei mai buni marcatori ai sezonului trecut din Liga 2 a fost acontat. El vine de la nou promovata CS Mioveni.

Jucie Lupeta este atacantul de la care se aşteaptă multe goluri. În vârstă de 28 de ani, a fost adus liber de contract de la Maccabi Petah Tikva.

Un transfer interesant este Diogo Viana, o extremă ce vine de la Feirense, din liga a doua portugheză. Acesta a bifat 8 selecţii pentru naţionala U-21 a lusitanilor. De asemenea au semnat şi tinerii: Theodor Butoiu (Concordia Chiajna), Tiberiu Coman (de la CS Mioveni), Alexandru Crivac (de la Viitorul Constanţa II) şi Claudiu Moise

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele