Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21739547/1/farul-constanta-fc-botosani-superliga-superbet-28-07-2024.jpg

Iustin Doiocaru (17 ani) ar putea fi următorul tânăr jucător care aduce o sumă substanţială în conturile celor de la Farul Constanţa.

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că atacantul a atras atenţia mai mult formaţii din străinătate. Gică Hagi ar fi dispus să îl cedeze pentru un milion de euro + procentre dintr-un viitor transfer.

”Hagi are un copil, un atacant care se cheamă Doicaru, e născut în 2007. E un copil pe care mi-l cere multă lume din străinătate. Le-am zis că Hagi cere un milion pe el, plus procente. Asta înseamnă”, a declarat Giovanni Becali, pentru cei de la gsp.ro.

  • Doicaru este cotat în acest moment de Transfermarkt la suma de 100.000 de euro.

Urmează un duel complicat pentru dobrogeni

Farul primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 16:00, într-un duel ce face parte din cadrul etapei cu numărul 10. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în formate LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Înaintea acestui duel, Farul se află doar pe locul 13, cu 9 puncte acumulate în tot atâtea etape. Trupa lui Gică Hagi nu are altă variantă în afară de victorie, după ce în ultimele 3 etape a avut un bilanţ de 2 egaluri şi un eşec.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele