Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Gigi Becali s-a enervat şi a intrat în direct: ”De 3 ori l-am vrut antrenor la FCSB! Trebuia să semneze şi s-a dat pe fund! Ştii de ce?”

FCSB Publicat pe 9 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21251392/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-22.jpg

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte. Echipa a pierdut meciul decisiv din deplasare cu Farul Constanţa, scor 2-3, eşec care l-a dezamăgit în totalitate pe latifundiarul din Pipera. Patronul a anunţat plăcări în masă, dar în acelaşi timp vrea să întărească echipa. 

Becali este omul care controlează FCSB. Patronul îşi alege antrenori peste care se poate impune. Afaceristul cere schimbări la pauză şi chiar dictează ca anumiţi fotbalişti să fie utilizaţi pe anumite poziţii. 

Becali l-a vrut la FCSB pe Marius Şumudică în trecut. Înţegelerea a fost pe cale să se concretizeze, dar antrenorul a ajuns la CFR. Mai mult decât atât, duminică seara, Gigi Becali a recunoscut că a negociat cu Şumudică de 3 ori. 

”Charalambous e antrenor şi el va fi antrenorul FCSB-ului până la finalul anului ăsta. Eu spun asta, să nu se mai speculeze altceva. Ai văzut ce a spus Şumudică antrenor. Că promite să fie antrenor pe vremea asta. Poate peste doi ani. El ce a spus, e adevărat. Eu l-am vrut. Dar nu poate să fie acum, că e Charalambous. L-am vrut de două, poate chiar de trei ori. Am şi negociat o dată. 

Am şi stabilit deja să se facă contractul. Doar trebuia să-l semneze. Şi după aceea s-a dat la fund, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. A recunoscut şi el acum. Ultima dată când am stabilit tot, tot, tot şi doar trebuia să semneze, el a invocat suporterii.

Eu deja vorbisem cu suporterii de la FCSB şi ei erau de acord să vină! Nici eu nu pot să forţez. Fac toate, dar nu supăr suporterii. Ştii de ce? Pentru că s-au întâmplat atât de multe şi au fost loiali. Şi atunci nu pot să fac ceva împotriva lor”, a declarat Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele