Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Gigi Becali, reacţie categorică după demisia lui Leo Strizu + cine are şanse să fie numit antrenor în acte

FCSB Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041237/1/gigi-becali.jpg

Gigi Becali nu este foarte supărat pe faptul că a rămas fără antrenorul din acte, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la finalul partidei de joi seară, cu Petrolul. Omul de afaceri a declarat că are alte probleme, mai importante.

Becali a lăsat de înţeles că Strizu a fost pus să facă anumite lucruri, iar acestuia i-au displăcut. Oricum, omul cu banii de la FCSB nu pare prea afectat de faptul că se vede pus în situaţia de a găsit alt ”paravan” pentru Mihai Pintilii.

Lăsaţi-mă în pace cu Strizu. Nu stau eu de el acum. Am alte probleme pe cap. Eu i-am spus prin cineva ce să facă, dar dacă nu a vrut, atunci e treaba lui. Nu mă mai sunaţi!”, a declarat Becali pentru ProSport.

Conform Fanatik, la FCSB va fi numit antrenor în acte Corneliu Ionescu, fost secund la echipa secundă a vicecampioanei, conducătorul centrului de copii şi juniori acum.

”(...) în locul lui Leo Strizu, aproape sigur, nu spun 100%, zic 90%, noul tehnician pe bancă al FCSB-ului va fi Corneliu Ionescu, zis şi ‘Bulgaru’, fost jucător pe la Rocar şi Sportul Studenţesc, fostul secund al lui Strizu de la FCSB 2 şi şeful Centrului de Copii şi Juniori după plecarea lui Bebe Alexe la FRF”, a declarat Horia Ivanovici, conform sursei amintite.

Leo Strizu, lucrat de Mihai Stoica?

Leo Strizu nu mai este, de aseară, antrenorul echipei FCSB din acte. Şi-a dat demisia în direct, iar acum încep să apară informaţii potrivit cărora a luat această decizie din cauza lui Mihai Stoica.

Aparent, Stoica a comandat anumite articole în presă cu trimitere directă către Leo Strizu, care a şi declarat acest lucru, cum că o sursă din club vrea neapărat să-l aducă într-o lumină negativă.

Deşi Leo Strizu nu a dat numele lui Mihai Stoica, e vorba chiar de oficialul FCSB-ului, conform GSP. A ieşit la iveală şi o discuţie de la unul din meciurile vicecampioanei, când Strizu încerca să îi dea indicaţii lui Omrani.

Leo tot ţipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacţiona, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”, noteză sursa amintită.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele