Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali poate da o adevărată lovitură. Andrea Compagno, transferat în Serie A? ”Clar este visul meu!”

FCSB Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21127478/1/compagno.jpg

Andrea Compagno (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga României, este pe val la FCSB şi ar putea prinde, peste nu foarte mult timp, un transfer foarte interesant.

A ajuns în vizorul naţionalei mari a Italiei, iar acest lucru ar putea cântări enorm asupra viitorului său. 

Italianul este unul dintre cei mai buni fotbalişti de la vicecampioana României, iar Gigi Becali ar putea obţine milioane de euro în schimbul său. 

Recent, Compagno a oferit un interviu în presa din Italia. El a fost întrebat despre un potenţial transfer al său în Seria A. Atacantul de la FCSB a recunoscut că acesta este visul lui. 

”Clar este visul meu!”

”(n.r. - Vezi un posibil transfer în Serie A, în sezonul viitor?) Nu ştiu. Nu ştiu cât de posibil este, dar clar este visul meu. Nu ştiu cum se vede o ligă ca aceasta (n.r. - Superliga), chiar dacă suntem în competiţiile europene.

Fiorentina dă un alt sens sezonului lor, ajungând până în fazele finale din Conference League, unde am jucat şi eu.

Până la urmă, totul este relativ. Dar nu mă gândesc la asta, vreau doar să joc cât mai bine.

Când joci pentru o echipă precum Steaua (n.r. - FCSB), inevitabil eşti pe o scenă importantă. Să mergi în competiţiile europene şi să dai goluri contra lui West Ham, lui Anderlecht, este ceva special. Ceva ce te pune în centrul atenţiei.

Cât de mult m-au observat cluburile, nu ştiu. Nu m-am gândit la asta. Mă concentrez să-mi fac fanii şi echipa fericiţii. Restul nu depinde de mine”, a declarat Andrea Compagno, printre altele.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele