Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Gigi Becali nu se zgârceşte! Jucătorul de la FCSB căruia a decis să îi mărească salariul: ”Mai are doi ani de contract, dar îi vom da mai mult!”

FCSB Publicat pe 8 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21250398/1/antrenament-romania-u21-euro-2023-15-06-2023.jpg

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte. Echipa a pierdut meciul decisiv din deplasare cu Farul Constanţa, scor 2-3, eşec care l-a dezamăgit în totalitate pe latifundiarul din Pipera. Patronul a anunţat plăcări în masă, dar în acelaşi timp vrea să întărească echipa. 

Becali este omul care controlează FCSB. Patronul îşi alege antrenori peste care se poate impune. Afaceristul cere schimbări la pauză şi chiar dictează ca anumiţi fotbalişti să fie utilizaţi pe anumite poziţii. 

De la FCSB au început plecările, dar au sosit şi fotbalişti noi. Totuşi, patronul este generos cu jucătorii lui. Mihai Stoica a dezvăluit că tânărul Mihai Lixandru a impresionat în perioada de pregătire. Astfel, jucătorului i se va prelungi contractul şi va avea parte de mărire salarială. 

”Mai are doi ani de contract, dar îi vom da mai mult!”

”M-aş fi aşteptat puţin mai mult de la copii. M-a impresionat în schimb Gogescu, în august face 18 ani şi joacă închizător. De-aia a şi venit, de la Pinti până la ultimul om din staff toată lumea îl remarcase la meciurile echipei de tineret. 

Restul încă sunt mici, au 16 ani, ne-am pripit când am spus că pot să joace alături de prima echipă. Problema lui Gogescu e că îl avem pe Şut, Lixandru, Djokovic, Ovidiu Popescu.

Lixandru ne place, mai are doi ani contract, dar îi vom prelungi înţelegerea şi va avea parte şi de o mărire de salariu. Noi o să lăsăm jucători să meargă doar pe poziţia pe care joacă ei!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele