Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Gigi Becali mai vinde doi jucători de bază de la FCSB! ”Se pune problema să plece”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288603/1/fcsb.jpg

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Imediat după finalul ”dublei”, Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Cordea va pleca la o formaţie arabă. De asemenea, soarta lui Vali Gheorghe a fost reconfirmată, nefiind dorit de patron.

Plecările nu se opresc aici de la vicecampioana României. Patronul lui FCSB este dispus să se despartă de Andrea Compagno şi Adrian Şutu.

Compagno are o ofertă de 1.5 milioane de euro din Rusia, iar Şut este dorit din Belgia, în schimbul a 3 milioane de euro. Dacă s-ar concretiza aceste plecări, FCSB ar da o lovitură financiară şi ar încasa umple visteria cu 4.5 milioane de euro.

"Au avut azi oferte Compagno şi Şut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Şut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Şut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r - transferă alţi jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Şut şi 1,5 pentru Compagno. Pentru Şut e Genk sau nu mai ştiu. Am cerut preţul minim: 3 milioane",
a dezvăluit Becali, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele