Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Gigi Becali, discurs dur la adresa lui Vassaras. Trebuie să facem plângere! Să plece, nu are limită". Ce îşi doreşte patronul lui FCSB

Superliga Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21428336/1/fotoram-io-3.jpg

Sepsi - CFR Cluj, meci încheiat cu victoria covăsnenilor cu 2-1, a avut parte de o fază controversată, care în cele din urmă a decis soarta partidei.

Unul dintre momentele importante ale partidei disputate duminică a fost golul lui Damaşcan, validat de către cei din cabina VAR şi despre care, ulterior, Vassaras a spus că a fost marcat din offside.

Gigi Becali nu e mulţumit de afirmaţie făcută de preşedintele CCA şi cere să se aducă arbitrii străini la meciurile din Superliga.

"Vassaras să se uite la minge. Să vină să-l învăţ să se uite la fază. Rondon când primeşte mingea e în retragere. Adică zice 'Ce faceţi voi? Voi, prietenii mei.. Trebuie să scoateţi mingea din poartă încă o dată'. Băi băiatule, noi am pierdut campionatul cu FC Voluntari şi nu şi-a cerut scuze. El cu acest comunicat şi-a dat foc la valiză. Îi fac plângere penală.

Declaraţia lui e vădită. E o chestiune cu tentă. Mesajul lui e 'Ăia sunt prietenii mei. Trebuia să scoateţi mingea din poartă! Bă, nu mă interesează! Scoateţi mingea din poartă. Dacă nu, vă reţin de la delegări'. Aşa e România... E batjocorită de străini.

Băi băiete... Să ceri scuze... Înseamnă că e ceva foarte grav la mijloc. Trebuie să facem plângere. Omul ăsta nu mai are limite. E prea mult! E instigare la favorizare... Nu mai are simţul ridicolului. Nu mai are discernământ.

E nevoie de arbitri străini. Pe Vassaras îl interesează CFR Cluj. Dar tot noi luăm campionatul. Dumnezeu va face dreptatea.  Ce e Vassaras pentru Dumnezeu? O furnică. Un punct de praf. Nu vezi ce fel de om e? Nu înţelege... să plece acasă. Du-te, mă, acasă la tine!

O să vorbesc cu Rotaru să avem arbitri străini. Păi, cu cine altcineva? CFR Cluj nu vrea arbitri străini. Rapid? Păi, vrea Şucu străini? Rapid are cele mai frumoase arbitraje. Ca o bomboană”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele