Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Gigi Becali, discurs dur, cu privire la Leo Strizu. ”Era un slujitor pe care am vrut să-l ajut”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041471/1/gigi-becali.jpg

Gigi Becali a declarat că Leonard Strizu, care şi-a anunţat seara trecută demisia, este antrenor, însă “nu de FCSB”.

”Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut şi el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l ştiam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile şi când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am şi uitat, ţin eu minte răul? I-am spus să vină să ia şi el o pâine.

Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu şi lui. Am zis bine, îl angajez şi îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e şulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu ştiu cum. El, pentru că era la Academie, pentru că avea licenţa, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii şi el să fie antrenorul, cum făceau ceilalţi de opt ani.

Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat. Îl înţeleg şi pe el. Voi, dacă-l luaţi să dea interviuri, s-a crezut antrenor. El e antrenor, dar nu de FCSB. El vrea să meargă să antreneze şi el, să intre în vestiar să vorbească cu jucătorii, dar el nu e. O fi de alte echipe, mai mari, dar nu e de FCSB", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Leo Strizu, lucrat de Mihai Stoica?

Leo Strizu nu mai este, de aseară, antrenorul echipei FCSB din acte. Şi-a dat demisia în direct, iar acum încep să apară informaţii potrivit cărora a luat această decizie din cauza lui Mihai Stoica.

Aparent, Stoica a comandat anumite articole în presă cu trimitere directă către Leo Strizu, care a şi declarat acest lucru, cum că o sursă din club vrea neapărat să-l aducă într-o lumină negativă.

Deşi Leo Strizu nu a dat numele lui Mihai Stoica, e vorba chiar de oficialul FCSB-ului, conform GSP. A ieşit la iveală şi o discuţie de la unul din meciurile vicecampioanei, când Strizu încerca să îi dea indicaţii lui Omrani.

Leo tot ţipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacţiona, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”, noteză sursa amintită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele