Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Gigi Becali a spus clar ce îl nemulţumeşte. ”Piticania aia de la Rapid, cum poate?”. Nici Pintilii şi Charalambous nu au scăpat de critici

FCSB Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287875/1/bec.png

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League, după au pierdut cu 2-0 în faţa lui Nordsjaelland, în turul III al competiţiei europene.

Gigi Becali nu s-a ferit de critici după eşecul formaţiei sale şi după ce a criticat schimbările făcute de Pintilii şi Charalambous s-a legat de alt aspect din jocul ”roş-albaştrilor”. Este vorba despre executarea cornerelor, unde l-a criticat pe Olaru, dar şi pe cei doi antrenori.

”Noi avem 11 jucători pe teren şi nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! De acolo au scăpat pe contraatac şi am rămas în 10 oameni. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR Cluj (n.r- Claudiu Petrila), cum poate să bată?!

Nu ştiu, tată... Să repete jucătorii cornerele! Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele şi să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, dar să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

L-am întrebat şi pe MM Stoica, de mai multe ori. Coman mai bate, dar în rest nu are cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Plecare de la FCSB! Eşecul cu Nordsjaelland mai vine cu o despărţire

Imediat după finalul ”dublei”, Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Cordea va pleca la o formaţie arabă. De asemenea, soarta lui Vali Gheorghe a fost reconfirmată, nefiind dorit de patron.

Cu puţin timp înainte de returul cu danezii, Malcom Edjouma a fost cedat la Bari, în Serie B.

”Pleacă Cordea. Deja e plecat: 1.300.015. Să rămână 1.200.000 la noi. Se duce în Arabia. Şi Vali Ghoerghe pleacă acum. A plecat şi Edjouma. Şi gata! Şi ne axăm pe Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele