Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Gigi Becali a anunţat obiectivul FCSB-ului pentru acest sezon. ”Ne vedem de treaba noastră”

FCSB Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21288273/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-25.jpg

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League, după au pierdut cu 2-0 în faţa lui Nordsjaelland, în turul III al competiţiei europene.

Patronul formaţiei ”roş-albastre” nu s-a plâns de arbitrajul din partida cu danezii şi a recunoscut că aceştia au fost mai buni decât FCSB. El a anunţat că echipa sa se concentrează pe câştigarea titlului în acest moment.

"Ei au avut prima şansă, noi mizam pe noroc. Au fost mai buni oricum, se vedea asta. Ne vedem de treaba noastră, ne axăm pe campionat. Era normal ca ei să se califice, nu are rost să o dăm pe arbitri.", a declarat Gigi Becali.

FCSB a fost campioana României ultima oară în 2015, când reuşea să câştige titlul, cu mari emoţii, în detrimentul lui ASA Târgu Mureş.

Edjouma ”a fost primit ca un star în Italia”

Malcom Edjouma, fostul mijlocaş de la FCSB, a semnat cu gruparea Bari, din Serie B. Francezul este împrumutat la formaţia din Italia, dar dacă Bari plăteşte clauza de 600.000 de euro îl poate achiziţiona definitiv.

Bari a anunţat oficial împrumutul lui Malcom Edjouma de la echipa ”roş-albaştrilor”. De asemenea, jucătorul va îmbrăca tricoul cu numărul 24 al echipei.

El a ajuns în Italia în cursul zilei de joi, 17 august, şi a avut parte de o primire deosebită, a dezvăluit agentul jucătorului, Florin Vulturar.

"Malcom Edjouma a fost primit ca un star în Italia. La aeroport, a fost aşteptat de cei din conducerea clubului, de fani şi o mulţime de persoane din mass-media locală. Bari are planuri mari cu Edjouma. Astăzi (n.r. joi) a făcut vizita medicală, apoi a fost prezentat, iar vineri va fi în lotul lui Bari pentru partida din Serie B, cu Palermo”, a spus Florin Vulturar, potrivit Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele