Ultima oră
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas

Gică Hagi aproape să aducă un fundaş cu care a mai lucrat în trecut

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21226676/1/hagi.jpg

Rapid mai şi renunţă la jucători în această perioadă, nu doar aduce. Giuleştenii au anunţat vineri, 9 iunie, că nu vor mai miza, din această vară, pe doi fotbalişti, pe Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk. Celor doi, ale căror contracte au expirat la finalul întrecerii de SuperLiga României, nu le-au fost propuse prelungirile.

Cei de la PlaySport scriu că Dussaut se va întoarce la Farul şi va semna un acord pe două sezoane.

Fundaşul ce reprezintă statul Martinica a fost adus de Viitorul (n.r. actuala Farul) în toamna lui 2019 de la Dinamo, iar în vara anului trecut dobrogenii l-au cedat la Rapid, pentru care a bifat doar 3 partide.

Farul, pe urmele lui Bogdan Vătăjelu! Fundaşul nu va continua la U. Craiova şi Gică Hagi îl vrea

 

Farul se pregăteşte de tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Campioana României are în plan să îmbunătăţească lotul, iar pe lista de achiziţii a lui Gică Hagi se numără jucători importaţi din SuperLiga României, dar şi din străinătate. Unul dintre fotbaliştii pe care îi vrea ”Regele” din campionatul intern evoluează pe postul de fundaş.

Se pare că Farul a pus ochii pe un jucător de la o rivală de play-off, de la Universitatea Craiova. Numele care a atras atenţia lui Gică Hagi este Bogdan Vătăjelu, în vârstă de 30 de ani, care nu va mai continua în Bănie din această vară.

Conform Fanatik, oltenii nu vor activa clauza de prelungire, iar Farul este pe urmele lui Bogdan Vătăjelu şi îl vrea, negocierile având şanse de reuşită.

În sezonul recent încheiat, Vătăjelu a evoluat pentru clubul din Craiova în 58 de partide, a marcat de patru ori şi a oferit patru pase decisive. Astfel, fundaşul poate semna în acest moment cu orice club, iar Farul pare o variantă foarte bună pentru el.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele