Ultima oră
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Cu cine se pregăteşte portarul Cristi Bălgrădean, multiplu campion al României

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu astăzi, 20:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21761800/1/bal-2.jpg

 

Experimentatul portar Cristi Bălgrădean (36 de ani) nu se gândeşte la retragere. El se pregăteşte sub bagheta unui nume sonor.

Fostul campion al României trage alături de Sănătatea Cluj, club din liga a treia, sub observaţia lui Vasile Miriuţă. Cei de la ProSport scriu că deocamdată portarul nu are de gând să semneze cu ”viruşii verzi”, care ocupă locul locul 6, în Seria 10.

Venit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a apărat poarta echipei clujene în 66 de partide, dintre care 20 în competiţiile europene

El a obţinut două titluri de campion şi o Supercupă alături de CFR Cluj, dar ultimii antrenori ai formaţiei din Gruia nu au mai mizat pe serviciile sale.

Supărat pe fosta echipă: ”M-au scos din poartă”

Eram prin februarie, martie, iar contractul meu expira în iunie. A doua zi după discuţie am prelungit contractul cu CFR Cluj pe încă doi ani. Numai că după episodul ăla parcă am simţit că se aştepta ca la cea mai mică greşeală să fiu scos. Tot timpul parcă am jucat cu sabia deasupra capului.

Şi la prima greşeală m-au scos din poartă. Antrenor era Dan Petrescu. Cred că după ce am semnat prelungirea contractului am mai jucat o lună şi jumătate, apoi am fost scos din poartă. Consider că nu meritam”, a spus în vara acestui an Bălgrădean, conform fanatik.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele