Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Germania, învinsă la scor de Japonia, într-un meci amical

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21310518/1/profimedia-0804163162.jpg

Echipa naţională a Germaniei a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-4, partida amicală disputată în compania naţionalei Japoniei.

La Wolfsburg, pe Volswagen Arena, oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Junya Ito, atacantul lui Reims. Gazdele au replicat repede, Leroy Sane egalând în minutul 19, însă Japonia a amuţit tribunele preluând din nou conducerea. De această dată a marcat atacantul lui Feyenoord, Ayase Ueda, în minutul 22 şi la pauză formaţia asiatică a intrat în avantaj, 2-1.

În repriza secundă ambele echipe au efectuat mai multe schimbări, iar selecţionerul japonez Hajime Moriyasu a fost extrem de inspirat. Finalul de meci a aparţinut Japoniei, care a mai înscris de două ori, prin doi jucători intraţi în repriza secundă: Takuma Asano (min. 90) şi Ao Tanaka (min. 90+2). Pasele de gol la ambele reuşite nipone au fost oferite de Takefusa Kubo, intrat şi el în partea a doua a meciului.

Pentru Germania este a treia înfrângere consecutivă şi a patra suferită în acest an.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri