Ultima oră
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga

Fotbalistul care a luat titlul cu FCSB şi CFR Cluj vrea să candideze pentru poziţia de preşedinte de federaţie

Superliga Publicat pe 23 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21436877/1/sigle-fcsb-cfr-cluj.png

Giedrius Arlauskis, portar multiplu campion al României cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, şi-a anunţat, recent, retragerea din fotbalul profesionist. A pus stop la 36 de ani, după o ultimă experienţă tot în ţara noastră, la Universitatea Craiova, termintă în februarie acest an.

Giedrius Arlauskis vrea să fie preşedinte de federaţie 

Acum, lituanianul şi-a spus planurile de viitor, dorind să se facă impresar. Apoi, are planuri şi mai importante, iar peste trei ani vrea să candideze pentru poziţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Lituania.

Gata, nu mai sunaţi! Şumi, nu mai suna, nu mai merg în Turcia. Am de gând în martie să dau examen. Vreau să devin impresar. Chiar povesteam, i-am pus nişte întrebări, chiar era interesant să aud că el face asta mai de mult (n.r. Mario Felgueiras).

A povestit chestii interesante, cât de greu este, dar mă tentează. Vreau să încerc şi experienţa pe care eu am avut-o cu impresarii a fost una neplăcută.

Întotdeauna am spus că vreau să fiu un alt fel de impresar, nu cu minciuni, vrăjeală. Eu sunt foarte calm în viaţă. Ca impresar trebuie să aperi jucătorul. Vreau să devin impresar şi mă bate gândul ca după 3 ani să candidez la preşedinţia Federaţiei de Fotbal din Lituania.

Acum sunt la pensie şi încerc să caut ceea ce mă atrage”, a anunţat Giedrius Arlauskis pentru Fanatik.

Giedrius Arlauskis, campion al României de şapte ori, cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj 

Ajuns la vârsta de 36 de ani, Arlauskis a dezvăluit că încă din luna februarie a anului 2023 nu s-a mai gândit să se întoarcă pe teren. La acea vreme, lituanianul îşi încheia angajamentul cu Universitatea Craiova.

De 7 ori a câştigat Giedrius Arlauskis Superliga României: o dată cu Unirea Urziceni, o dată cu FCSB şi de 5 ori cu CFR Cluj, echipa la care a strâns cele mai multe meciuri în carieră, 125.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele