Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Florin Talpan s-a săturat şi a pus tunurile pe MM Stoica: ”Ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi în continuare pentru că nu se ştie niciodată!”

FCSB Publicat pe 13 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21255931/1/befunky-collage-19.jpg

FCSB - Dinamo este derby-ul din Superligă care va avea loc în a doua etapă a noului sezon.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

CSA Steaua a anunţat într-un comunicat oficial că Ministerul Apărării Naţional, instituţia care este administratorul arenei ”Steaua”, a aprobat solicitarea trimisă de echipa ”roş-albaştrilor”.

După această veste, Florin Talpan a ieşit la atac, iar declaraţiile lui au fost ironizate de MM Stoica. Juristul CSA Steaua nu a ezitat să îi ofere un răspuns oficialului de la FCSB. 

”Ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi în continuare pentru că nu se ştie niciodată!”

”Mihai Stoica : “ Ne întoarcem acasă, în templul fotbalului românesc.”

Cum să nu te poţi numi Steaua?

De ce există Real Madrid, Real Sociedad. Real Valladolid?",  a mai spus directorul sportiv al FCSB MM Stoica.

„Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speţă» mă duce cu gândul că ar trebui o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor.  Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre? 

Îţi explic eu stimabile!

Prin raport de expertiză s-a stabilit prejudiciul adus Stelei de către FCSB. Instanţa  doar va constata şi va dispune efectuarea plăţii!

Deja am castigat o mare parte din dosar ( acum suspendat dar va fi repus pe rol in curand) prin faptul că instanţa a respins excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune invocata de Căvescu!

Sincer, înţeleg  că ai experienţă in dosare, doar că ai experienţă de cealaltă parte a baricadei, aceea de inculpat nu de apărător aşa cum sunt eu in dosarele clubului Steaua!

Lăsând la o parte jignirile tale la adresa mea şi ale steliştilor in general, ale unui individ certat cu legea, care a fost condamnat pentru evaziune fiscală şi care a şi stat la inchisoare, îţi spun că FCSB nu are dreptul să poarte numele Steaua pentru că nu este Steaua, fapt constatat şi de către instanţe prin decizii definitive!

Am înţeles că ai scris în perioada din penitenciar patru cărţi, sigur nu juridice, pentru care ţi-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile ţi-au fost reduse pentru că ai lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Eu zic să te antrenezi in continuare pentru că nu se stie când mai ai nevoie!

Nu in ultimul rând,doar  un om needucat, frustrat care nu are argumente jigneste!

Un om echilibrat şi intelectual nu face asta! 

Concluzionând,

te sfătuiesc să iţi  vezi de viaţa ta şi sa te antrenezi in continuare!

Nu se ştie  niciodata.

Şi nu, nu vă intoarceţi acasă pentru că Ghencea este a noastră! 

Semnat NOI! ADEVĂRAŢII STELISTI!”, a fost mesajul postat de Talpan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele