Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

FCSB a rezolvat problema fundaşului central. Cine este alesul lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21129838/1/fcsb.jpg

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

În cazul în care se va lua titlul, Gigi Becali pregăteşte transferuri notabile, dar deocamdată se focusează pe păstrarea unor fotbalişti.

Joonas Tamm (31 de ani) are şanse mari să rămână la FCSB şi în sezonul viitor. Cei de la Sportmedia scriu că Gigi Becali vrea să îi prealungească acordul cu cel puţin un sezon.

Tamm este om de bază în actuala stagiune, fiind utilizat în 43 de partide, chiar dacă în anumite momente a dat senzaţia de nesiguranţă.

Estonianul a trecut în carieră pe la: Tulevik, Flora Tallinn, IFK Norrköping, IF Sylvia, Trelleborgs FF, Sarpsborg 08, Korona Kielce, Lillestrøm, Desna Chernihiv şi Vorskla Poltava.

  • Fundaşul central a bifat 53 de selecţii şi 4 goluri în tricoul naţionalei ţării sale.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele