Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FC Voluntari se interesează de împrumutul lui Jakub Vojtus de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 9 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19867033/1/rps3921.jpg

CFR Cluj vrea să renunţe la mai mulţi jucători în această iarnă. Câţiva dintre ei însă, nu definitiv, ci sub formă de împrumut. În această categorie intră şi atacantul Jakub Vojtus (27 de ani). Cedarea până la finalul de sezon cel puţin, ar putea să se facă la FC Voluntari.

Conform Fanatik, Jakub Vojtus este dorit de trupa din Ilfov, care în ultima perioadă a tot făcut transferuri, din dorinţa de a se salva din nou de la retrogradare. Clubul apelează exact la aceeaşi metodă abordată şi în anii trecuţi. Începe sezonul cu jucători mai puţin valoroşi, iar pentru a se salva începe să transfere tot felul de fotbalişti cu experienţă, care pot aduce un plus. Anii trecuţi, mulţi dintre jucătorii buni aduşi pentru îndeplinirea obiectivului au plecat la finalul campionatului, după care strategia a fost reluată.

FC Voluntari nu are însă o situaţie uşoară în ceea ce priveşte împrumutul lui Jakub Vojtus, asta pentru că de serviciile atacantului se mai interesează şi Gaz Metan Mediaş. Edi Iordănescu se va debarasa de serviciile unor jucători. Primii indisponibilizaţi sunt Ivica Zunic şi Jakub Vojtus.

Zunic a fost un jucător cerut de Dan Petrescu, când ardelenii erau decimaţi de Covid, acesta a bifat doar două partide în tricoul ”feroviarilor”. Născut în Croaţia, la Jajce, dar crescut în Bosnia, Zunic şi-a petrecut prima parte a carierei în fotbalul austriac, apoi, în 2012, a mers în Polonia, la GKS Tychy. A trecut prin Ucraina (Volin Luţk şi Cernomoreţ) şi Rusia (Orenburg), iar înaintea experienţei de la Qabala a fost legitimat în Kazahstan, la Atyrau.

Vojtus a fost adus de la Academica Clinceni, dar nu a excelat în tricoul campioanei, unde a bifat 10 partide.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele