Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

EXCLUSIV ǀ Singurul jucător de la FCSB care îi impresionează pe Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu: ”Fără el, echipa se fragilizează”

FCSB Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21044972/1/viorel-moldovan-florin-raducioiu.png

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauza partidei dintre UTA şi FCSB, iar Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu cred că a fost o eroare majoră din partea staffului tehnic, pentru că echipa avea nevoie şi în partea a doua de un fotbalist cu fizicul francezului.

Strategia implementată după 45 de minute de FCSB a fost una greşită, în opinia celor doi, iar mijlocul a fost mult mai uşor de trecut de către jucătorii ofensivi ai echipei din Arad. În plus, şi modul în care au fost utilizaţi alţi jucători, printre care şi David Miculescu, a contribuit la un eşec surprinzător, FCSB cedând cu 1-3.

În momentul în care Edjouma e schimbat, echipa nu mai stă bine la mijlocul terenului. Echipa se fragilizează la mijloc şi aşa s-a şi întâmplat cu FCSB în repriza doua. A fost tras inter Octavian Popescu, Miculescu a fost pus vârf, iar Coman a fost dus în banda stângă.

Bun, nu poţi să joci pe un asemene teren, dar ştiai că ai în faţă un adversar care va juca foarte tare fizic. Scoţi de la mijloc un fotbalist puternic şi fragilizezi. Îl mai ai şi pe Olaru, care a fost foarte tăvălit, eu n-am văzut aşa ceva!”, a afirmat Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Nici eu nu ştiu de ce a fost schimbat Edjouma, e un pericol constant în ofensiva FCSB-ului. E un jucător care dă pase de gol, dă gol, nu înţeleg de ce a fost schimbat, nu are logică! Are impact fizic la mijlocul terenului”, a spus şi Florin Răducioiu.

Emisiunea Fotbal Show 

Gigi Becali, criticat pentru că schimbă prea des antrenorii

FCSB a pierdut partida cu UTA, de la Arad, cu scorul de 1-3, într-un mod surprinzător ţinând cont de modul în care a evoluat echipa în etapele precedente de SuperLiga României.

Astfel, FCSB a ratat şansa să menţină parcursul bun de până acum, să arate că în acest sezon se poate bate pentru titlu în sfârşit. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au comentat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, cele întâmplate la Arad.

Răducioiu este în continuare surprins de faptul că antrenorii se succes atât de repede la FCSB, făcând referire la demisia lui Leo Strizu de săptămâna trecută, dar şi că acum o parte bună din atribuţii a fost îndeplinită de Lucian Filip, fost mijlocaş la FCSB, retras din activitate.

Acum a fost un nou antrenor la echipă, iar acest lucru poate avea repercusiuni asupra băieţilor. Adică... nu ştiu ce să mai spun. E influenţa patronului, dar este o situaţie absurdă. La două luni schimbi antrenorul, mă amuză şi întristează situaţia asta în acelaşi timp”, a spus Florin Răducioiu, iar Viorel Moldovan a precizat următoarele:

Problema antrenorului a fost reflectată în totalitate în această seară, în evoluţia FCSB-ului de la Arad. A dat peste o echipă care şi-a dorit mai mult victoria. Nu ştiu dacă i-a pus cineva în gardă pe jucători că vor avea în faţă un adversar disperat după puncte.

A fost un joc haotic, fără cap, fără agresivitate pozitivă pentru FCSB, un joc care m-a surprins. Nu mă aşteptam să arate aşa FCSB”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele