Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

“E subiect închis”. Poziţia directorului tehnic al FRF, cu privire la depunctarea celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21125314/1/gigi-becali-print.png

Secretarul general al FRF, Radu Vişan a depus un memoriu cu privire la declaraţiile făcut de Gigi Becali despre Iuliana Demetrescu. FCSB risca să fie penalizată cu 3 puncte, scenariu care putea să o scoată din lupta la titlu.

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat deja pe Becali cu un avertisment şi o amendă de 5.000 de lei, după ce latifundiarul i-a acuzat pe arbitri că fură pentru o anumită echipă. Hotărârea a fost luată în baza articolului 52.2.b din Regulamentul Disciplinar.

Directorul tehnic din cadrul FRF, Mihai Stoichiţă a explicat că Becali nu mai figurează în acte cu funcţie în cadrul clubului, astfel FCSB nu poate fi sancţionată.

 

“E subiect închis, la fel ca întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Gigi Becali, bineînţeles! Nu există posibilitatea ca FCSB să fie penalizată.

Nu văd care ar fi motivele, să pedepseşti o echipă pentru declaraţiile unei persoane. Nu cred că ar fi drept, dacă, din punct de vedere legal, Gigi n-are nicio funcţie în club. Nu cred că se poate, legal”,a explicat Stoichiţă, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele