Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”

Superliga Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21595149/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Pe lângă asta, clubul este foarte aproape să schimbe forma de organizare, lucru ce i-ar permite să aibă drept de promovare.

La revenirea pe prima scenă nu va contribui însă golgheterul Marius Coman (27 de ani), care s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe. El a semnat liber de contract, deoarece acordul cu cei de la Corvinul expiră la finele lunii iunie.

Florin Maxim a a confirmat transferul atacantului şi a dezvăluit cum l-a descoperit pe fotbalistul care a marcat 16 goluri în toate competiţiile pentru Corvinul în acest sezon. 

„Coman este 100% plecat. Şi-a făcut treaba la Corvinul. E semnat şi cumva, asta ne-a fost înţelegerea, dar el a venit la Liga a III-a. Coman nu e inventat de noi, a fost golgheterul ligii secunde, când activa la Recea.

Eu, din întâmplare, am văzut Metaloglobus – Recea, am fost să îl văd pe Dani Lung, care activa la Metaloglobus. Am fost şi chiar mi-a plăcut Coman. Atunci, mi-a atras atenţia. Când mi s-a propus Coman de către Bogdan Apostu, n-am ezitat.

 

Ştiam că vine după o accidentare, îi ştiam potenţialul, era exact atacantul de care aveam nevoie. A trecut prin momente grele, a avut susţinerea noastră 100% şi ne-a dat ceva în schimb. Era normal să facă pasul, are o vârstă propice performanţei.

Credeţi-mă, Marius Coman nu se va opri la Sepsi. Ţineţi acest video şi veţi vedea că îşi va face treaba cu vârf şi îndesat”,a spus Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele